Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Blogi » Ystävyys koru lähentää ystäviä

Ystävyys koru lähentää ystäviä

  • tehnyt
Ystävyyden koru voi olla jopa itse tehty.

Erilaisia koruja, joilla halutaan osoittaa ystävyyttä, on paljon. Aina ei edes tarvitse käydä ostamassa sellaista, vaan sen voi tehdä myös itse. Jotkut arvostavat sitä, että itsetehty ystävyys koru on huomattavasti enemmän kuin ostettu. Se on paljon kiinni siitä, millaisesta ystävyydestä on kysymys. Monesti se on herkkä asia sekä siinä merkitsee enemmän tuki ja turva kuin kallis koru. Mutta korulla pysty osoittamaan myös sen, kuinka paljon ystävästä todella välittää.

Millainen on ystävyys koru

Koruja on monenlaisia ja monesti ystävyyteen liitetään sydän tai risti tai ehkä jokin muu yhteinen merkki, josta tunnistaa molemmille yhteisen asian. Se voi olla esimerkiksi jokin pieni kivi, josta on voinut tehdä tai teettää korun, jolloin sillä on suuri merkitys sekä antajalle että saajalle. Koru ei myöskään välttämättä ole kaulakoru vaan sen voi tehdä myös rannekoruksi. Näihin koruihin voi myös hankkia halutessaan kaiverruksia.

Ei myöskään ole ennen kuulumatonta, että koruja tehdään tukemaan ystävätoimintaa ja tästä onkin hyvä esimerkki Kalevala-sarjan ystävänristi. Se onkin monelle tuttu ja sillä on tuettu vapaaehtoistoimintaa nimellä Suurella sydämellä. Tämä kertoo sen, että ystävätoiminta voi olla huomattavasti laajempaa kuin pelkästään kahden ihmisen välistä. Suurella sydämellä -toimintaa olikin monella paikkakunnalla,

Ystävyyssuhteet

Ystävyyssuhteita voi muodostaa koko elinkaarensa ajan, jotkut niistä säilyvät lapsuudesta aikuisuuteen sekä jatkuvat hamaan loppuun asti. Joskus luo tärkeimmät suhteensa vasta vanhemmiten eikä sekään ole huono vaihtoehto. Toisinaan suhde saattaa vähäksi aikaa katketa, kun elämä menee menojaan ja kiireiset ruuhkavuodet ottavat aikaa enemmän omalle perheelle. Todellisen ystävän tunnistaa siitä, että tavatessa vuosien kuluttua, jutut jatkuvat siitä, mihin ne ovat viimeksi tavatessa jääneet.

Avainsanat: