Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Blogi » Mietitkö mistä löytää ystäviä?

Mietitkö mistä löytää ystäviä?

  • tehnyt
Monet miettivät mistä löytää ystäviä elämäänsä.

Tänä päivänä moni miettii, mistä löytää ystäviä itselleen. Internetin aikana aidot kohtaamiset ihmisten välillä ovat jääneet vähäisemmiksi. Erilaisilla palstoilla voi jutella toisten kanssa, mutta korvaako se aidon kohtaamisen? Monet ihmiset tuntevat itsensä yksinäisiksi ja toivovat löytävänsä ystävän vierelleen. Hyvä ystävä on elämän suola, jonka kanssa voi jakaa vaikeat ajat sekä onnen hetket. Ystävään voi turvautua kaikissa arjen tilanteissa.

Kuka neuvoo, mistä löytää ystäviä

Ystävän löytäminen voi olla monelle vaikeaa. Joillakin voi olla haasteita lähteä uusiin paikkoihin tai ottaa kontaktia vieraisiin ihmisiin. Erilaisista harrastuksista voi mahdollisesti löytää saman henkisiä ihmisiä, joihin voi tutustua. Kaikilla ei kuitenkaan ole mahdollisuutta osallistua harrastuksiin, tai niihin lähtemiseen voi olla korkea kynnys. Ehkä senkin tekisi mieluusti ystävän kanssa. Mistä voisi saada apua ja neuvoa ystävän löytämiseen?

Ystävätoiminnan kautta yksinäiset ihmiset voivat helposti löytää ystävän. Ystävätoiminta on vapaaehtoista toimintaa, johon voi osallistua kaikenikäiset ihmiset. Ystävätoiminnan tarkoitus on löytää ystävä yksinäisille ihmisille. Ystäväksi haluavat ihmiset käyvät koulutuksen ystävätoimintaan ja koulutuksen jälkeen he voivat toimia ystävänä yksinäiselle. Ystävän kanssa voi keskustella, käydä lenkillä tai ystävä voi lähteä vaikka sairaalakäynnille mukaan.

Tavoitteena yksinäisyyden poistaminen

Ystävätoiminnan kautta voi löytää elämänmittaisen ystävyyden ja saada elämäänsä ihmisen, joka on tukena arjessa ja juhlassa. Yksinäisyyden poistaminen on tärkeä tehtävä, johon jokainen meistä voi osallistua. Jokainen ihminen ansaitsee ystävän elämäänsä. Aito kohtaaminen ja ystävän kanssa asioiden jakaminen tulisi olla kaikille mahdollista. Ystävätoiminnan kautta jokainen meistä voi tehdä siitä mahdollista.